Metaalbewerking

Een krachtig staaltje know-how

De afdeling metaal- en kunststofbewerking telt 30 medewerkers en is sterk in projectmatig werken in zowel kleine als middelgrote series.
Een ervaren en inventief team ontwikkelt voor u de ideale oplossing en zorgt voor een persoonlijke samenwerking.
Onze doelstelling is de klanten een totaaloplossing te bieden met een correcte levertermijn en een perfecte kwaliteit.
Ruime magazijnen en een geavanceerd systeem voor voorraadopvolging staan mee garant voor een perfecte ontvangst, beheer en verzending van uw goederen.

  • Verspaning - Bij het verspanen start de productie meestal bij het verzagen van 6 meter baren, of profielen uit zowel staal, aluminium als inox of koper, waarna deze stukken verder afgewerkt worden door draai- en/of freesbewerkingen.
  • Plaatbewerking - Demival voert diverse vormen van plaatbewerking uit, van snijden en plooien tot het dieptrekken, persen en ponsen, en heeft de expertise in huis om een plaat te vormen tot een eindproduct.
    Voor het plooiwerk maken wij gebruik van een LVD CNC hydraulische plooibank, voorzien van CADMAN LITE en 7 gestuurde assen. Voor laserwerk en oppervlaktebehandelingen werken wij nauw samen met partners.
  • Persen en ponsen – Door middel van ons uitgebreid pers- en ponsmachinepark kunnen we staal-, inox- en aluminiumplaten en profielen persen en ponsen.
  • Lassen - Demival maakt gebruik van professionele lastafels, voorzien van de nodige afzuigingen en schermen, en beschikt  over een takel om zware stukken te manipuleren.
  • Kunststofbewerking - Door middel van thermoformage en stanswerken in kunststof kunnen we ook als verpakkingsmiddel transporttray’s of mousse vormen.
  • Allerlei – Om onze service volledig te maken beschikken wij tevens over de middelen om stukken te ontbramen, te schuren en te polieren. We plaatsen ook inpersbouten of andere bevestigingssystemen. We kunnen ook uitschuinen en tappen.
  • Voorbeelden van eindproducten: (klikken)

De troeven van Demival:

Folder in pdf (klikken)

Contact:

Stanny Leeuws

Verantwoordelijke metaal- en kunststofbewerking

E-mail: stanny.leeuws@demival.be

GSM: +32 (0) 495 210806                          T: +32 (0) 9 386 33 29                                       F: +32 (0) 9 386 73 06

 

Bedrijfsfilm