Uitwerk

Demival komt naar u toe

Kan een opdracht om één of andere reden niet in de gebouwen van Demival uitgevoerd worden, dan komt Demival naar u toe. Een team doelgroepmedewerkers voert in uw bedrijf opdrachten uit onder leiding en toezicht van een ervaren begeleider.

Het uitbesteden van eenvoudige, repetitieve taken, bij voorkeur voor langere periodes of zelfs op permanente basis, biedt als voordeel dat uw eigen medewerkers zich kunnen toeleggen op taken met meer toegevoegde waarde. Bovendien kunnen piekperiodes in uw bedrijf opgevangen worden zonder dat u extra personeel dient aan te werven.

Ook wat logistiek betreft brengt uitwerk met Demival voordelen met zich mee: materialen en machines hoeven immers niet getransporteerd te worden en kunnen ter plaatse blijven.

De troeven van Demival:

 

Wim Ballieu werkt samen met Demival om zijn handgedraaide gehaktballen te laten maken. In Reyers Laat was Wim Ballieu te gast, samen met enkele van onze werknemers. Klik op onderstaande link voor het fragment.

Productie van gehaktballen

Klik op onderstaande link voor een artikel in Het Laatste Nieuws

"Elke gehaktbal moet perfect zijn"

 

 

Wagenpark (klikken)

busjes Renault Traffic Passenger 2.0 dCi90

 

Contact

Philip Van Hove

Verantwoordelijke uitwerk

E-mail : philip.van.hove@demival.be

GSM : 0486/600 167                                               T : 09/386 33 29                                        F: 09/386 73 06